The townhouse in 1900 was renovated

This is built in1900Year of townhousesRuud Visser Architecten transformation, adding a new extension structure on the back.

The house is located in Rijswijk, the Netherlands, and was a typical villa style during that period. The front of the six houses remained the same, and the back was a bit different because the owners turned them into warehouses. Although the new layer is modern, the lines of the structure remain the same as the other sloping roof lines.
Without using a large number of small windows, they chose a large window and divided it into four parts with a cross-shaped wooden frame.
Two new bedrooms have been added upstairs, and the ground floor has been expanded into a kitchen and a dining room.
Medium-sized kitchen is simple and efficient There is a lot of storage behind the wooden cabinets.



Relevant recommended products

Short Civil Woven Geotextiles Fabric For Road Construction

Steel Rolled Coil SS400 Q195 Hot Rolled Steel Coil

PRIME QUALITY 430 STAINLESS STEEL IN COIL

PP/PET Short Fiber Needle Punched Nonwoven Geotextile with Very Competitive Price and Good Quality

Black Annealed Tie Wire With High Quality

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *